Blog Spiritual Response Therapy https://blog.srt.sk Wed, 04 Aug 2021 21:28:35 +0000 sk-SK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.18 SRT v praxi – Angelika a jej divné pocity, zmietanie temnom https://blog.srt.sk/2015/03/negativne-pocity-temno-prekliatie/ Sun, 29 Mar 2015 20:38:03 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1756 Počas Veľkonočných sviatkov ma skontaktovala klientka Angelika a požiadala ma, či by som sa jej za pomoci metódy SRT nepokúsil na diaľku pomôcť. Svoje problémy zadefinovala nasledovne: "Poslednú noc som vôbec nespala. Cítim sa tak nejak divne, vôbec nie som vo svojej koži. Mám pocit, že so mnou zmieta temno. Akokeby mi niekto chcel zle a bola som prekliata." Zobral som si do ruky meteoritické kyvadlo a pustil sa do práce plný zvedavosti čo mi táto terapia prinesie a s akým konkrétnym prípadom negativity sa u klientky stretnem.]]> Počas Veľkonočných sviatkov ma skontaktovala klientka Angelika a požiadala ma, či by som sa jej za pomoci metódy SRT nepokúsil na diaľku pomôcť. Svoje problémy zadefinovala nasledovne: „Poslednú noc som vôbec nespala. Cítim sa tak nejak divne, vôbec nie som vo svojej koži. Mám pocit, že so mnou zmieta temno. Akokeby mi niekto chcel zle a bola som prekliata.“ Zobral som si do ruky meteoritické kyvadlo a pustil sa do práce plný zvedavosti čo mi táto terapia prinesie a s akým konkrétnym prípadom negativity sa u klientky stretnem.

SRT terapia sa u Angeliky niesla v pokojnom duchu.
Napojeniu na diaľku sa podvedomo vôbec nebránila a jej vnútro aktívne počas terapie spolupracovalo.

Keďže v minulosti už Angelika u mňa SRT terapiu absolvovala, nemusel som sa tentokrát hĺbkovo venovať každej jednej položke, ktorá sa v rámci SRT terapie rieši, ale zameral som sa hlavne na zdroje jej negatívnych pocitov.

1) kontrola na prítomnosť prebytočných duší

Angelika je spoločenská osoba so zvýšenou empatiou. Ako prvé som preto u nej skontroloval, či na seba nechtiac nenaviazala negatívnu energiu od iných žijúcich ľudí s ktorými sa za uplynulé obdobie stretla. Moje podozrenie sa potvrdilo a kyvadlo identifikovalo v jej aure prítomnosť „prebytočných duší“. Prečistil som dôvody, prečo si ich Angelika pritiahla a následne jej ich z jej aury odstránil. Nešlo v tomto prípade o nič mimoriadne – každý tretí človek, ktorý sa na terapiu dostaví, si v sebe drží nejakú tú negativitu od iných.

2) kontrola na prítomnosť negatívnych fragmentov z minulých životov

Moje ďalšie kroky u Angeliky smerovali ku kontrole toho čo má v podvedomí. Našiel som u nej v jej podvedomí fragmenty z jej minulých životov v podobe aktívnych negatívnych spomienok. Konkrétne išlo o traumatizujúcu skúsenosť z obdobia z pred niekoľkých 100 rokov kedy bola Angelika uviazaná na stĺpe a davy ľudí na ňu hlasno nadávali, kričali a hrešili. Za pomoci kyvadla a tabuliek som detailnejšie preskúmal okolnosti tejto udalosti, prečistil koreňové príčiny jej vzniku a spomienky na udalosť u Angeliky zneutralizoval.

3) kontrola na prítomnosť negatívnych informačných polí

Tretím zdrojom negativity, ktorý som u Angeliky identifikoval, bola prítomnosť informačného poľa mŕtvej osoby. Nie nadarmo sa hovorí, že o mŕtvych by sme sa nemali zhovárať, prehnane na nich myslieť a predstavovať si, že sa na nás dívajú a pomáhajú nám. Je to z dôvodu, aby sme nechtiac svojimi energiami nezaktivizovali spomienky, ktoré po nich zostali a nenatiahli na seba ich informačné pole. Angelika mala navyše tú smolu, že si pritiahla záznam už nežijúcej osoby, ktorá žila nešťastný život. Niet divu, že jej to nerobilo dobre. Za pomoci kyvadla som informačný záznam od Angeliky odpojil a vrátil na hrobné miesto osoby naspäť tam kam patrilo.

4) kontrola negativity prameniacej z disharmónie na úrovni orgánov tela

Po uprataní Angelikinej psychiky a podvedomia som na záver SRT terapie skontroloval, či prejavy negativity u Angeliky nevyvolávajú aj jej telesné orgány. Áno, je to tak, nevhodné emocionálne pocity môže mať človek aj vtedy ak má narušenú činnosť svojich telesných orgánov. Nie každý človek, ktorého trápi úzkosť či strach, je prípadom pre psychológa alebo psychiatra.

U Angeliky sa ukázalo, že má po energetickej stránke hlboký prepad energie v oblasti pravej obličky. Za pomoci Reiki som jej na dané miesto energiu doplnil a Angelike odporučil venovať zvýšenú pozornosť o túto oblasť tela.

Záver

Po odstránení všetkých 4 zdrojov negativity mi test kyvadlom ukázal, že nie je potrebné nič ďalšie u Angeliky riešiť. S pocitom dobre vykonanej práce som terapiu ukončil a s jej výsledkami som Angeliku oboznámil. Angelike sa po terapii ihneď uľavilo a zvyšok sviatkov už strávila v relatívnej pohode v kruhu svojich najbližších.

]]>
Ako sa stať majstrom v metóde SRT https://blog.srt.sk/2015/02/stante-sa-majstrom-v-srt/ Sat, 28 Feb 2015 13:00:02 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1725 Vyše 500 rôznych klientov, vyše 1000 uskutočnených SRT terapií. Toto je moja súkromná bilancia toho ako som sa aktívne za posledných 10 rokov zaoberal terapiou Spiritual Response Therapy, známou tiež pod skratkou SRT. Teraz po čase cítim, že je čas podeliť sa so svojimi poznatkami a poskytnúť ich všetkým, ktorí sa touto metódou zaoberajú. Som presvedčený, že tým, že človek odovzdá svoje cenné know-how a tajomstvá ďalej, tak si zároveň otvorí priestor preto, aby mohli k nemu prísť nové tajomstvá a mohol ešte viac napredovať v tom čo robí.]]> Vyše 500 rôznych klientov, vyše 1000 uskutočnených SRT terapií. Toto je moja súkromná bilancia toho ako som sa aktívne za posledných 10 rokov zaoberal terapiou Spiritual Response Therapy, známou tiež pod skratkou SRT. Za tento čas som nazbieral veľmi veľa praktických skúseností, odskúšal viaceré prístupy práce s klientom, spôsoby odstraňovania negatívnych programov a obmedzujúcich presvedčení. Teraz po 10 rokoch cítim, že je čas podeliť sa so svojimi poznatkami a poskytnúť ich všetkým, ktorí sa touto terapeutickou metódou zaoberajú. Som presvedčený, že tým, že človek odovzdá svoje cenné know-how a tajomstvá ďalej, tak si zároveň otvorí priestor preto, aby mohli k nemu prísť nové tajomstvá a mohol ešte viac napredovať v tom čo robí.

Skúsme si na úvod stručne zodpovedať otázku, čo všetko potrebuje človek, aby mohol vykonávať kvalitné SRT terapie.

Potrebuje:

  1. poznať metodológiu práce s metódou SRT, inými slovami postup, akým sa terapie realizujú.
  2. vlastniť kyvadlo a ovládať prácu s ním.
  3. mať k dispozícii kompletnú sadu SRT tabuliek, vedieť sa v nich orientovať a správne ich používať.
  4. dokázať vhodným spôsobom nastaviť svoju myseľ v zmysle pomoci sebe aj druhým.
  5. mať odhodlanie dennodenne na sebe pracovať, rozširovať si svoje obzory, ambície duchovne rásť.

Na každý z uvedených bodov sa teraz pozrieme detailnejšie a ukážeme si ako v každom z nich dosiahnuť majstrovstvo.

1. Ako a kde je možné sa naučiť metódu SRT?

1.1. Samoštúdium z kníh alebo internetu

Teoreticky je možné sa naučiť SRT terapiu aj z kníh alebo internetu. Za 10 rokov som nespoznal ani nepočul o nikom komu by sa to podarilo. Vzhľadom na komplexnosť tejto metódy to väčšina ľudí po niekoľkých týždňoch experimentovania vzdá. Buď úplne alebo vo výuke pokračujú tak, že sa prihlásia na kurz SRT.

1.2. Kurz u autora metódy SRT, Roberta Detzlera

Najlepší a najdokonalejší spôsob ako sa niečo naučiť je ísť sa to naučiť priamo od autora. Bohužiaľ zakladateľ metódy SRT Robert Detzler, ktorý sa jej vývoju venoval 27 rokov, pred necelými tromi rokmi zomrel. V tomto prípade už nám zostáva iba možnosť ísť sa túto metódu naučiť k niekomu inému.

1.3. Kurz u certifikovaného lektora metódy SRT

Ak sa rozhodujete ku komu na kurz metódy SRT, odporúčam vyhľadať certifikovaného lektora SRT, ktorý sa vie preukázať platným certifikátom vydaným asociáciou SRA (Spiritual Response Association). Asociácia dohliada na to, aby jednotliví certifikovaní lektori SRT boli v neustálom kontakte s touto metódou a pravidelne si dopĺňali a obnovovali svoje poznatky na rôznych doplňujúcich SRT kurzoch.

Pri výbere certifikovaného lektora sa odporúčam riadiť aj ďalšími doplňujúcimi kritériami:

1) Absolvoval certifikovaný lektor kurzy SRT u Roberta Detzlera? Ak áno, má pre vás takýto lektor, jedno veľké plus navyše, pretože svoje poznatky získal priamo zo zdroja, od autora tejto metódy.

2) Čomu sa lektor venuje viac? Učeniu metódy SRT alebo vykonávaniu SRT terapií? Odporúčam uprednostniť lektora, ktorý sa zameriava viac na vykonávanie SRT terapií ako na učenie druhých. Okrem teórie potrebujete na kurze získať aj praktické know-how, a to vám lepšie odovzdá niekto kto už zrealizoval hneď niekoľko stovák SRT terapií a na učenie SRT sa pozerá skôr ako na doplnok k tomu čo robí.

3) Nenachádza sa vo vašom okolí vhodný lektor? Nebojte sa za tým správnym lektorom vycestovať. Vašou prioritou je predsa naučiť sa metódu SRT čo najlepšie.

Prehľad certifikovaných lektorov SRT nájdete na stránke Asociácie SRA.

2. Na čo slúži v SRT kyvadlo a ako sa s ním naučíte pracovať?

Ak neviete čo je to kyvadlo, tak je to akékoľvek závažie zavesené na tenkom a pružnom materiáli, najčastejšie na retiazke alebo špagátiku. Bez neho sa pri vykonávaní SRT terapií nepohnete. Slúži pre vás ako pomôcka, za pomoci ktorej získavate odpovede na otázky, ktoré kladiete (či už vo svojej mysli alebo nahlas) a zároveň pomocou neho a tabuliek vykonávate samotné odstraňovanie negatívnych programov, obmedzujúcich presvedčení a nevhodných predstáv zo svojho klienta. S kyvadlom sa najlepšie naučíte pracovať tak, že ho budete dennodenne používať. Je to niečo podobné ako keď sa učíte šoférovať. Môžete mať pred sebou hoc aj tú najlepšiu knihu a intenzívne ju niekoľko mesiacov študovať, no bez toho, aby ste sadli do auta a pustili sa do šoférovania, tak sa šoférovať nenaučíte. Po stovkách hodín sa vaša presnosť práce s kyvadlom zlepší a podstatne zrýchli. Chce to len prax a nekonečnú trpezlivosť. Špičkoví SRT terapeuti robia s kyvadlom niekoľko hodín denne a majú za sebou státisíce položených otázok. Vďaka tomu majú vysokú presnosť odpovedí a s kyvadlom pracujú bleskovo rýchlo.

2.1. Má výber druhu kyvadla nejaký vplyv na vykonávanie terapií?

Bežne sa na kurzoch SRT o tomto veľmi nehovorí, no v skutočnosti má výber kyvadla priamy vplyv na silu a efektivitu vašich terapií. Najväčšie terapeutické benefity prináša tzv. meteoritické kyvadlo, kyvadlo, na retiazke ktorého sa nachádza úlomok železitého meteoritu. Možno si kladiete otázku prečo práve železitý meteorit. Je to práve z dôvodu, že vzhľadom na svoje zloženie, obsahuje prvky, ktoré vám umožňujú lepšie manipulovať s energiou, presúvať ju a organizovať ju.

Meteoritické kyvadlo

Pri práci s meteoritickým kyvadlom som zažil viacero až priam neuveriteľných situácií, ktoré ma o jeho sile presvedčili na vlastné oči. Jedna z mojich prvých takých skúseností sa týkala klientky, ktorá sa sťažovala na dlhotrvajúce bolesti hlavy. Jej hlavný problém spočíval v tom, že podvedomo blokovala na psychickej úrovni svoje dospievanie – prechod z dievčaťa na ženu. Svojim nevhodným postojom kumulovala vo svojom tele veľké energetické potenciály. Ich uvoľnením a pochopením na vedomej úrovni, že na dospievaní nie je nič zlé, sa jej problém odstránil. Pri tejto terapii som nechtiac presunul jej prebytočné energetické potenciály na seba. To malo u mňa za následok veľmi intenzívnu liečebnú reakciu. Do 15 minút po terapii klientky som dostal horúčku 39 stupňov celzia, zimnicu a celkovú slabosť. Nemal som žiadne iné príznaky choroby, nebyť spomínanej horúčky. Žiaden kašeľ, bolesti hrdla ani nádcha. Pripomínam, že bolo leto a v mojej blízkosti nebol nikto chorý. Po 3 dňoch poctivého vyležania a viacnásobného vypotenia, moje zdravotné problémy zmizli. Spätným zisťovaním som zistil, že som si touto SRT terapiou nechtiac vynikajúco preliečil zablokovaný lymfatický systém v oblasti svojich pľúc, čo potešilo.

2.2. Kedy je najvhodnejší čas prejsť na používanie meteoritického kyvadla?

Napriek tomu, že vám dáva meteoritické kyvadlo oveľa väčšiu terapeutickú silu, odporúčam vám (pokiaľ ešte nemáte skúsenosti s kyvadlom), aspoň 1 rok pracovať s klasickým kyvadlom, ktoré bolo vyrobené z bežných materiálov ako kryštál a pod. A keď už s ním budete mať dostatočnú prax a budete mať pocit, že prácu s ním kvalitne ovládate, prejdite na meteoritické.

2.3 Kde kúpim meteoritické kyvadlo?

Nestretol som sa zatiaľ s niekým kto by takéto kyvadlá sériovo vyrábal, no pokiaľ máte vo svojom okolí obchod s drahými kameňmi alebo poznáte zberateľov, tak si železitý meteorit môžete u nich zaobstarať a svojpomocne meteoritické kyvadlo zostrojiť aj sami. Dôležité je, aby meteorit, ktorý za týmto účelom použijete, bol skutočne meteorit, bol železitého pôvodu, nebol príliš ťažký, veľký alebo príliš malý. Optimálne rozmery sú: 3cm x 2cm x 1cm. V obchode s drahými kovmi vám môžu pomôcť meteorit prevŕtať a nasadiť na neho retiazku.

3. Na čo slúžia SRT tabuľky a ako s nimi čo najlepšie pracovať?

Ak sa zúčastnite kurzu SRT, tak od svojho lektora dostanete automaticky aj sadu približne 40 SRT tabuliek. Graficky si môžete SRT tabuľky predstaviť ako vejárovité obrazce, v ktorých jednotlivých bunkách sa nachádzajú rôzne pojmy – názvy programov, prísah, presvedčení, blokov a pod. Každá tabuľka je tematicky inak zameraná a býva rozdelená na niekoľko častí. Úlohou tabuliek je jednak pomôcť vám pri SRT terapiách systematicky postupovať, jednak zjednodušovať prácu tým, že sa nemusíte učiť naspamäť názvy všetkých položiek, ktoré prečisťujete.

Ak budete držať tieto tabuľky prvýkrát vo svojich rukách, pri ich čítaní obvykle narazíte na množstvo pre vás doteraz neznámych pojmov a fráz, ktoré môžu vyznievať zvláštne, až môžu navodzovať dojem, že máte dočinenia s niečím fakt uleteným alebo príliš sci-fi. Je to v poriadku a má to takto byť. Praxou s touto metódou prídete na to, že slová, ktoré sú v tabuľkách napísané, predstavujú v skutočnosti úplne niečo iné a treba ich chápať viac metaforicky ako doslovne. Tabuľky majú ešte jednu špecifickú úlohu o ktorej sa veľa nevie, a to prebúdzať vo vašom tele prehistorické štruktúry, ktoré vám po ich zobudení postupne prinesú ešte väčšiu psychickú stabilitu nehovoriac aj o ďalších benefitoch v oblasti fyzického zdravia. A tieto štruktúry sa zobúdzajú práve pri aktívnej práci s SRT tabuľkami, kde jednotlivé zvláštne zadefinované pojmy predstavujú niečo ako kľúč k ich otvoreniu.

3.1. Rozširovanie SRT tabuliek o ďalšie položky

Po vykonaní niekoľkých desiatok SRT terapií sa môžete dostať do situácie, že vám kyvadlo indikuje, že sa na konkrétnej tabuľke u klienta nachádza položka, ktorú je potrebné prečistiť, no keď sa dotazujete, ktorá konkrétne položka to je, tak ju na tabuľke neviete nájsť. V tomto prípade je vhodné položiť kyvadlu otázku, že či ide o novú položku, ktorú je potrebné na tabuľku doplniť. V prípade, že áno, tak si postupne vytestujte o čo konkrétne ide a do tabuľky to vhodným spôsobom doplňte. Nie je nič zlé na tom, ak si budete svoje tabuľky postupne rozširovať či inak si v nich robiť svoje vlastné poznámky. Takýmito úpravami si vytvoríte medzi tabuľkami a vami lepšiu vzájomnú väzbu, viac sa s nimi stotožníte, čo v konečnom dôsledku povedie ku kvalitnejšie odvedeným terapiám.

3.2. Jazyk SRT tabuliek a jeho vplyv na efektivitu terapie

Metóda SRT vznikla v USA a v USA vznikli k tejto metóde aj originálne tabuľky. Zostrojil ich Robert Detzler vo svojom materinskom anglickom jazyku. Ak si zájdete na kurz tejto metódy k lektorovi SRT v našich zemepisných šírkach, tak vám na kurze odovzdá už preložené tabuľky, najčastejšie do českého jazyka. Nech sa prekladateľ tabuliek snažil akokoľvek dobre ich preložiť, vďaka jemným odlišnostiam v slovnej zásobe oboch jazykov, nie je možné preložiť určité špecifické pojmy 1:1 tak, aby predstavovali reálne na 100% to isté. Je to dané jednak odlišnou slovnou zásobou, jednak tým, že prekladateľ nebol sám o sebe autorom metódy SRT, tak sa nedokázal zákonite vždy vhodne trafiť a zvoliť ten najsprávnejší preklad. Toto platí všeobecne aj v iných oblastiach – možno ste sa s podobným javom stretli pri sledovaní filmov či počúvaní audio nahrávok, ktoré boli preložené z iných jazykov, že sa niekoľko percent pôvodnej informačnej hodnoty z prekladu vytratilo. Dobrým príkladom toho, kde si môžete najbadateľnejšie všimnúť, že preklady jednoducho nemôžu plne nahrádzať originál, sú vtipy. Nie vždy po ich preklade do iného jazyka sa na nich skutočne aj zasmejete.

Týmto vás nechcem nabádať, aby ste preložené tabuľky odložili a nepracovali s nimi. Pokojne s nimi pracujte aj naďalej. Budú vám samozrejme fungovať. Odporúčam vám zohnať si navyše aj originál SRT tabuľky v anglickom jazyku a v závere terapie vždy u klienta skontrolovať, že či sa na originálnych tabuľkách nenachádzajú položky, ktoré treba u klienta skorigovať. Neraz sa mi stalo, že klient bol pri kontrole vzhľadom na české tabuľky plne prečistený, no anglické tabuľky poukázali na niekoľko detailov, na ktoré bolo potrebné sa zamerať a dočistiť ich.

4. Naladenie vašej mysle ovplyvňuje kvalitu vykonávaných terapií

Toto je oblasť, ktorá je mimoriadne často zanedbávaná hlavne u nováčikov v SRT. Zabúdajú na to, že medzi tým ako dokonale sú sami prečistení a tým, ako dobre dokážu prečistiť svojich klientov, existuje priama úmera. Venujte sa preto pri každej jednej SRT terapii hlavne sami sebe, prekontrolujte si dôkladne na tabuľkách stav svojej prečistenosti, zminimalizujte vplyv svojho ega a dbajte na maximálnu čistotu napojenia na vyššie ja. Nebojte sa urobiť si niekoľko skúšok správností či osloviť prípadne niekoho zo svojich známych, ktorí tiež praktizujú SRT, aby vás skontrolovali a prípadne skorigovali. Určite nezabudnite a poctivo pri každej terapii vykonajte na úvod procedúru nazvanú „príprava k práci“, ktorú vás váš lektor SRT na kurze naučil.

4.1 Je možné, že SRT terapeuti, ktorí sú hlboko oddaní náboženstvu, dokážu dosahovať v SRT lepšie výsledky?

Robert Detzler bol sám o sebe dlhé roky v USA reverendom a k náboženstvu mal veľmi blízko. Ak si čítate jeho knihy, natrafíte skoro na každej druhej strane na citáty z biblie. Ak si dôkladne prezriete SRT tabuľky, zistíte, že pojem BOH a ďalšie súvisiace náboženské pojmy sú na tabuľkách zastúpené hneď na viacerých miestach. Ak máte sami hlbší vzťah k náboženstvu, dobre naštudovanú náboženskú literatúru, máte ako SRT terapeut výhodu, pretože dokážete lepšie pochopiť podstatu pojmov na tabuľkách a tiež aj vaša myseľ bude vhodnejšie naladená na vykonávanie terapií.

4.2. Čo v prípade, že nemáte k náboženstvu vzťah?

Meteoritické kyvadloV prvom rade si sami sebe položte otázku, či skutočne nemáte k náboženstvu vzťah. Skúste dobre pouvažovať a spomenúť si čo vás priviedlo k metóde SRT? Ako ste sa k nej dostali? Aké máte vo svojom vnútri pocity, keď si niekde čítate o metóde SRT alebo prípadových štúdiách z SRT terapií? Všimnite si knihy vo svojej knižnici, koľko z týchto kníh napísali ľudia s blízkym vzťahom k náboženstvu? Láka vás svet anjelov?

Veľa ľudí netuší, že má nábožensky ladené podvedomie, pretože ich duchovno potlačili buď rodičia, škola alebo ľudia z ich okolia. Môže to byť práve váš prípad. Som presvedčený, že väčšina z vás, ktorí ste sa v tomto článku dočítali až na toto miesto, máte niečo v sebe, čo s náboženstvom rezonuje.

Vráťme sa naspäť k otázke efektivity a účinnosti terapií. Nech je váš vzťah k náboženstvu akýkoľvek, ak si budete pred terapiou niekoľko minút púšťať náboženskú hudbu, čítať náboženské texty, dáte si pred seba náboženské symboly alebo sa prípadne pomodlíte, prispeje to pozitívne ku kvalite vašej následne vykonanej terapie.

5. Ambície a ochota pomáhať druhým podporujú vaše terapie

Človek sa dokáže v niečom stať majstrom jedine vtedy, ak nejakej činnosti venuje dostatok času, úsilia a trpezlivosti. Motivačná literatúra hovorí o magickej hranici 10000 hodín. Venujte sa preto metóde SRT každý jediný deň aspoň 1 hodinu a po 3 rokoch intenzívnej práce sa vaše schopnosti znásobia a terapie budú omnoho efektívnejšie. Noste tiež v sebe neustále túžbu pomáhať druhým, majte ambície patriť v SRT medzi elitu. Nezabúdajte pritom na seba, dbajte, aby vzťahy medzi vami a okolím boli vyvážené a ľudia nezneužívali vašu dobrotu a ochotu pomáhať.

Zhrnutie

V úvode sme si hovorili o tom, aké je dôležité naučiť sa metódu SRT od niekoho kto bol priamym žiakom Roberta Detzlera. Týmto spôsobom dokážete lepšie pochopiť princípy metódy SRT a pôjdu vám niektoré postupy ľahšie. Ak ste doteraz boli na kurze u niekoho kto nebol žiakom Detzlera, nevadí, stále máte možnosť osloviť iného certifikovaného lektora a kurz SRT I/II či prípadne ďalšie doplňujúce kurzy u neho nanovo absolvovať (niektorí certifikovaní terapeuti vám pri opakovaní kurzu poskytnú 50% alebo inú významnú zľavu). Aby ste si dokázali do seba ešte lepšie uložiť Detzlerov odkaz, pracujte na sebe a postupne si budujte hlbší vzťah k náboženstvu. Pomôže vám aj to, ak si zakúpite Detzlerove knihy v anglickom jazyku a pravidelne si ich budete listovať a študovať. Taktiež odporúčam zadovážiť si anglické SRT tabuľky a venovať sa práci s nimi. Ak sa dostanete k audio či video nahrávkam, ktoré nahovoril a natočil priamo Robert, o to viac v sebe uložíte Robertove posolstvo.

V ďalšej časti článku som poukázal na potrebu postupne prejsť na prácu s meteoritickým kyvadlom. To vaše schopnosti práce s SRT posunie postupne na vyšší level. Samozrejme všetko chce svoj čas, a preto prechod na takýto druh kyvadla realizujte pozvoľna a postupne až kým sa nebudete sami cítiť pri práci s kyvadlom sebaisto.

Popritom všetkom netreba zabúdať na seba. Vedzte, že kvalita vašich terapií je závislá na tom, v akom stave prečistenosti sa aktuálne nachádzate. Preto vždy pred každou terapiou venujte zvýšené úsilie a urobte všetko preto, aby ste vhodne naladili svoju myseľ a odpútali sa od prípadných rušivých vplyvov (napr. ega), ktoré na vás môžu potajomky číhať a nevhodne ovplyvňovať vašu prácu s klientom.

Pamätajte, majstrovstvo v SRT neprichádza z jedného dňa na druhý. Chce to čas, úsilie, túžbu dennodenne s touto metódou pracovať a nevzdávať sa. Na vašej ceste vám budem držať palce.

Upozornenie: Článok nevznikol v spolupráci s asociáciou SRA a informácie, ktoré sú v ňom uvedené, sa môžu sa v niektorých bodoch odlišovať od jej oficiálnych odporúčaní a postupov.

]]>
Ako komunikovať so svojimi domácimi zvieratkami https://blog.srt.sk/2014/08/ako-komunikovat-so-zvieratami/ Sat, 09 Aug 2014 19:43:15 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1681 Ak máte doma už dlhšiu dobu domáceho miláčika, napr. psíka alebo mačičku, som si istý, že ste už prišli na to, co vám váš dvoj či štvornohý tvor chce svojim správaním povedať. Nie je tajomstvom, že napr. taký pes dokáže vrtieť svojim chvostom na x-spôsobov a pritom každý z nich znamená niečo iné. Podobne je to s rečou tela u mačiek. Ak chcete porozumieť zvieratkám ešte viac, ezoterika vám ponúka na to hneď niekoľko možností.]]> Ak máte doma už dlhšiu dobu domáceho miláčika, napr. psíka alebo mačičku, som si istý, že ste už prišli na to, co vám váš dvoj či štvornohý tvor chce svojim správaním povedať. Nie je tajomstvom, že napr. taký pes dokáže vrtieť svojim chvostom na x-spôsobov a pritom každý z nich znamená niečo iné. Podobne je to s rečou tela u mačiek. Ak chcete porozumieť zvieratkám ešte viac, ezoterika vám ponúka na to hneď niekoľko možností.

Veštecké karty odhalia čo váš domáci miláčik aktuálne rieši

Máte vo zvyku si z času na čas vykladať karty? Čo takto to opäť skúsiť a spraviť výklad týkajúci sa svojho domáceho miláčika? Toto všetko sú príklady otázok, ktoré si môžete položiť v súvislosti s vašim zvieratkom:

V akom rozpoložení je môj pes?
Na čo aktuálne myslí moja mačička?
Čo aktuálne moje domáce zviera rieši?
Ako by moje zviera zareagovalo ak by k nám do spoločnej domácnosti pribudol nejaký ďalší tvor (ďalší pes/mačka..) ?

Tu je na mieste poznamenať, že odpovede na položené otázky neprichádzajú od náhodne vybratých kúskov papiera. Obrazy na kartách vám poslúžia iba ako médium, ktoré vás nasmeruje a uľahčí vám prístup k vašej intuícii. Veštenie takýmto spôsobom nie je preto v žiadnom prípade iba nejaké naučenie sa definície kariet naspamäť, ale je to aj o schopnosti naučiť sa počúvať vnútorný hlas a prepojiť ho s fantáziou a intuíciou.

Kyvadlo preverí zdravie, otestuje vhodnosť potravy či vplyvy prostredia

Za pomoci kyvadla sa vám otvoria ďalšie zaujímavé možnosti a dozviete sa niečo viac o vašom zvieratku, hlavne v súvislosti s jeho zdravím. Ak viete ako sa kyvadlom testuje zdravie orgánov u človeka, nie je problém tento postup aplikovať aj u vášho psa alebo mačky. Samozrejme, bez aspoň základnej znalosti zvieracej anatómie to nepôjde nakoľko zvieratá nemajú rovnakú stavbu tela ako človek.

Ďalšou zaujímavou aplikáciou použitia kyvadla je použiť ho na otestovanie vhodnosti stravy a nápojov – môžete takto otestovať vodu z vodovodu prípadne granule alebo inú stravu, ktorou ho denne kŕmite resp. plánujete kŕmiť.

Ak už máte s kyvadlom viac skúseností, môžete skúsiť otestovať ako na vaše zvieratko vplýva prostredie, v ktorom býva. Ak kyvadlo takúto predstavu obkreslí, prostredie na zvieratko vplýva dobre. Ak svojho domáceho miláčika chcete zveriť niekomu do dočasnej opatery alebo riešite komu podarovať šteniatka či mačiatka, môžete si v predstihu preveriť aj ich vzájomný vzťah s novým majiteľom. Neobkreslenie kyvadlom by v tomto prípade znamenalo, že nový majiteľ nie je so zvieratkom kompatibilný a ich vzťah by jeden druhému neprospieval.

Záverom

Ak prácu s kyvadlom alebo kartami ovládate, ale v súvislosti so svojimi domácimi zvieratkami, ste ju ešte neskúšali, tak neváhajte a inšpirujte sa týmto článkom a choďte si to hneď vyskúšať. Ak vám potrebné skúsenosti a know-how chýba, radi vás v tejto oblasti vyškolíme. Našich kurzov práce s kyvadlom a vešteckými kartami sa už zúčastnili stovky ľudí z celého Slovenska. Aktuálnu ponuku našich ezoterických kurzov nájdete na stránke: www.ezoterickaskola.sk.

]]>
Kuriózne prípady z praxe SRT – Internetový podvodník https://blog.srt.sk/2013/09/srt-v-praxi-internetovy-podvodnik/ Thu, 05 Sep 2013 13:16:22 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1596 Hovorí sa, že by si mal človek dobre zvážiť to čo si želá, pretože je možné, že sa mu to nakoniec splní. To potvrdzuje aj dnešný príbeh z mojej praxe SRT terapeuta v ktorom klient takmer prišiel o svoje peniaze pri obchodovaní cez Internet. Jeho príbeh začal jednoducho. Zaregistroval si na Internete viacero zaujímavo-znejúcich zahraničných domén s cieľom ich neskoršieho predaja potenciálnym záujemcom.]]> Hovorí sa, že by si mal človek dobre zvážiť to čo si želá, pretože je možné, že sa mu to nakoniec splní. To potvrdzuje aj dnešný príbeh z mojej praxe SRT terapeuta v ktorom klient takmer prišiel o svoje peniaze pri obchodovaní cez Internet. Jeho príbeh začal jednoducho. Zaregistroval si na Internete viacero zaujímavo-znejúcich zahraničných domén s cieľom ich neskoršieho predaja potenciálnym záujemcom.

Ako čas plynul, tak s ním postupne klesala aj klientova trpezlivosť a čím ďalej tým viac sa nevedel dočkať okamihu, kedy sa mu niekto ozve a ponúkne mu za domény slušný balík peňazí. Keďže sa záujemcovia nehrnuli, tak sa klient pokúsil urobiť niečo pre podporu ich predaja. Znížil cenu a zainzeroval svoje domény aj na ďalších aukčných serveroch. Opäť uplynul nejaký ten piatok a stále žiadna odozva.

Nezdalo sa mu to, a preto ma oslovil, že či by som sa za pomoci metódy SRT nepozrel na celú záležitosť a neprečistil prípadné súvisiace bloky. Želal si, aby sa mu už konečne ozval nejaký záujemca. Jeho požiadavkám som vyhovel a spravil mu SRT terapiu.

V rámci SRT terapie som identifikoval 2 problémové okruhy: hnev a disfunkciu vyjadrovania. Tieto položky som mu následne prečistil. Do 24 hodín od SRT terapie sa môjmu klientovi ozval prvý vážny záujemca o domény a začal si s ním dohadovať podmienky celej transakcie.

Spočiatku to vyzeralo, že to celé skončí happyend-om. Opak bol pravdou. Z „vážneho“ záujemcu sa vykľul internetový podvodník, ktorý sa snažil vylákať od klienta peniaze tým, že ho požiadal, aby si najprv nechal vypracovať na predávané internetové domény znalecký posudok a až následne by takto domény od neho odkúpil. Podvodník mu taktiež odporučil „vhodnú“ zahraničnú spoločnosť, ktorá sa týmto zaoberá a zároveň ku posudzovaným doménam vydáva stanovisko o tom, že či nenarúšajú ich názvy nejakú existujúcu ochrannú známku. Samozrejme dotyčná zahraničná spoločnosť nerobí tieto posudky zadarmo. Pri bližšom prieskume tejto spoločnosti klient zistil, že existuje na Internete iba týždeň a nikde na jej stránkach sa nedá dopracovať k jej kontaktnej adrese či telefónnemu číslu. A keď ešte zistil, že aj e-mailová adresa podvodníka je iba týždeň stará, nemusel už ďalej pátrať a všetko mu bolo odrazu jasné.

Záver

Čo dodať na záver tohto príbehu? Snáď len to, že si dávajte pozor na to čo si želáte, pretože sa Vám to môže splniť. Môj klient si želal, aby sa mu ozval záujemca o domény. To sa mu nakoniec aj splnilo. Ponaučenie, ktoré plynie pre neho do budúcna – svoje túžby a želania si musí viac skonkretizovať, aby aj „vesmír“ presnejšie vedel, čo mu má splniť.

]]>
2 techniky, ktoré rozvinú vašu intuíciu https://blog.srt.sk/2013/01/vestenie-intuicia-alebo-podme-si-predpovedat-svoju-buducnost/ Thu, 17 Jan 2013 18:14:46 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1493 Ak sa človek už dlhšie zaoberá duchovnom a postupne si študuje rôzne ezoterické smery, skôr či neskôr sa dostane aj k veštectvu a rôznym technikám na rozvoj intuície. Niekoho táto oblasť priam priťahuje, niekto na ňu neverí a je presvedčený, že svoj osud má plne vo svojich rukách. Ako to vlastne je? Oplatí sa naučiť veštiť? Alebo je to iba atraktívne lákadlo na vymámenie peňazí od klientov? Čítajte, dozviete sa viac.]]> okoAk sa človek už dlhšie zaoberá duchovnom a postupne si študuje rôzne ezoterické smery, skôr či neskôr sa dostane aj k veštectvu a rôznym technikám na rozvoj intuície. Niekoho táto oblasť priam priťahuje, niekto na ňu neverí a je presvedčený, že svoj osud má plne vo svojich rukách. Ako to vlastne je? Oplatí sa naučiť veštiť? Alebo je to iba atraktívne lákadlo na vymámenie peňazí od klientov?

Možno ste už v živote zažili situáciu, kedy ste si povedali: „Presne som vedel, že sa to stane..“. Alebo ste jednoducho mali nejaký pocit alebo tušenie s ktorým ste sa svojmu okoliu zverili a to sa nakoniec aj naozaj vyplnilo. Ak sa Vám takéto situácie stávajú často, náhody to určite nie sú a je možné o Vás povedať, že máte zvýšenú intuíciu resp. dobrý inštinkt – dokážete prijať a spracovať informácie pochádzajúce aj z iného zdroja ako len iba za pomoci svojich 5 zmyslov (zrak, sluch, čuch, chuť, hmat).

S určitou úrovňou intuície sa rodí každý – niekto s vyššou, niekto s nižšou. Nie každý dokáže takéto podnety zo svojho vnútra zachytiť a nie každý ich dokáže aj správne dekódovať. Dobrá správa je, že ak aj patríte do tej skupiny ľudí, ktorí bohvieakou intuíciou neovplývajú, nič nie je stratené. Existujú desiatky rôznych techník, ktoré Vám pomôžu Vašu intuíciu rozvinúť a tým pádom aj skvalitniť Vaše životné rozhodnutia. Chce to len trochu odhodlania a chuti na sebe popracovať.

Poďme si teraz predstaviť 2 základné veštecké techniky, ktoré patria zároveň medzi tie, ktoré sú aj pomerne ľahko natrénovateľné.

» Veštecké karty

kartycerveneMožno ste sa už s nimi stretli aj vy. Či už s tarotom alebo cigánskymi vešteckými kartami. Položili ste si otázku, následne si vytiahli karty a na základe toho ste sa vy alebo niekto, kto Vám veštil, sformuloval odpoveď. Či tá odpoveď bude zodpovedať realite a aktuálnemu stavu, závisí od 2 faktorov: od vhodne zvolenej otázky a od spôsobu akým ste si karty vyložili. Tu je na mieste poznamenať, že odpoveď na naše otázky neprichádza od náhodne vybratých kúskov papiera, ale je výpoveďou nášho vnútra. Obrazy kariet nám slúžia ako médium, ktoré nám uľahčuje prístup k intuícii. Veštenie takýmto spôsobom nie je preto v žiadnom prípade iba nejaké naučenie sa definície kariet naspamäť, ale je to aj o schopnosti naučiť sa počúvať vnútorný hlas a prepojiť ho s fantáziou a intuíciou.

Ak chcete s vykladaním kariet začať, výborným štartovacím bodom sú cigánske veštecké karty. Sú obľúbené hlavne kvôli svojej jednoduchosti, prostorekosti a tým, že pre ich zvládnutie nie sú potrebné desiatky hodín.

» Kyvadlo

Napriek svojmu technickému názvu, ktorý nám pripomenie hodiny fyziky, je kyvadlo veľmi obľúbenou vešteckou pomôckou. Ak by sme ho mali popísať, že čo vlastne v skutočnosti je, tak je to akékoľvek závažie (najčastejšie kryštál, minerál alebo iný kov), ktoré je zavesené na retiazke. Pracuje sa s ním tak, že ho uchopíme dvoma prstami za retiazku, položíme si alebo predstavíme otázku a počkáme si aké pohyby začne vykonávať. Na základe tréningu a praxe sa vieme naučiť tieto pohyby rozlišovať a priradzovať k nim prislúchajúce odpovede.

Kyvadlo umožňuje človeku využiť jeho 6.zmysel, ktorý je uložený v jeho svaloch a ich schopnosti reagovať stuhnutím/uvoľnením na podnety z podvedomia a externého prostredia. Kyvadlo sa výborne hodí hlavne na diagnostiku zdravia, testovanie vhodnosti potravín a pri rozhodovaní kedy si potrebujeme vybrať z viacerých variánt či dospieť k určitému exaktnému rozhodnutiu.

Záverom

Na to, aby bol človek v živote úspešný, potrebuje nielen dobrý nápad, dávku vnútornej sily či vytrvalosti, ale aj schopnosť predvídať a aktívne využívať svoju intuíciu. Ako sa hovorí, byť v správnom čase na správnom mieste a vedieť sa vhodne rozhodnúť. Ľudia, ktorí to niekde v živote dotiahli, alebo sa dostali a udržali dlhodobo na vysokých postoch, využívajú svoju intuíciu či vedomo alebo podvedomo. Urobte aj vy niečo pre zlepšenie svojej intuície, som presvedčený, že v živote sa vám to niekoľkonásobne vráti.

]]>
Kuriózne prípady z praxe SRT – Anarchistická bunda https://blog.srt.sk/2012/11/kuriozne-pripady-z-praxe-srt-anarchisticka-bunda/ Thu, 29 Nov 2012 06:00:28 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1338 Dospievajúce deti dokážu často prekvapiť svojich rodičov. Môže to potvrdiť aj jedna moja klientka, ktorá sa na mňa obrátila s ozaj nezvyklým problémom: "Môj syn už dlhšie túži po anarchistickej bunde a chce, aby som mu ju kúpila." Mať tie vaše problémy.. Tak by asi na toto zareagovali ľudia, ktorých trápia oveľa vážnejšie veci. ]]> Dospievajúce deti dokážu často prekvapiť svojich rodičov. Môže to potvrdiť aj jedna moja klientka, ktorá sa na mňa obrátila s ozaj nezvyklým problémom: „Môj syn už dlhšie túži po anarchistickej bunde a chce, aby som mu ju kúpila.“ Mať tie vaše problémy.. Tak by asi na toto zareagovali ľudia, ktorých trápia oveľa vážnejšie veci.

Ale klient je klient a tak som si povedal, že urobím jej nedospelému synovi SRT terapiu a uvidíme, či to pomôže alebo nie. Každopádne je lepšie sa aspoň o to pokúsiť ako len čakať na zázrak, že sa niečo zmení samo od seba.

Terapia to bola teda veľmi zaujímavá. Okrem pestrej palety negatívnych programov, ktoré sa v rámci terapie prečistili ma vyššie ja odnavigovalo aj na SRT tabuľku č.7 a konkrétne jej spodný okruh. Tí z Vás, ktorí metódu SRT ovládajú, vedia o čom je reč. V tejto časti tabuľky sa nachádza diagram s farbami. Konkrétne jej synovi vyšiel deficit čierno-zelenej farby. Preto som mu túto farbu na diaľku za pomoci kyvadla aplikoval.

Nikdy som neskúmal aké farby sa nachádzajú na anarchistických bundách, no pravdou je to, že za necelý týždeň po terapii prišiel syn sám od seba za mamou a povedal jej, že mu nemusí kúpiť anarchistickú bundu, že mu bude úplne stačiť ak bude tá bunda čierna. Klientka si vydýchla a problémy s bundou týmto na dobro u nich skončili.

]]>
Kuriózne prípady z praxe SRT – Záhada 3 kurích ôk https://blog.srt.sk/2012/11/kuriozne-pripady-z-praxe-srt-zahada-3-kurich-ok/ Wed, 28 Nov 2012 08:00:45 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1331 Ženy sú vo všeobecnosti v porovnaní s mužmi oveľa citlivejšie pokiaľ ide o ich vzhľad a celkovo telo. Aj malá chybička krásy ich niekedy vyvedie z miery a urobia všetko preto, aby sa jej zbavili. Nasledovný prípad bude o 3 kurích okách, ktoré dlhodobo trápili moju klientku. Na ceste za jej vyliečením bolo nutné aplikovať viaceré metódy.]]> Ženy sú vo všeobecnosti v porovnaní s mužmi oveľa citlivejšie pokiaľ ide o ich vzhľad a celkovo telo. Aj malá chybička krásy ich niekedy vyvedie z miery a urobia všetko preto, aby sa jej zbavili. Nasledovný prípad bude o 3 kurích okách, ktoré dlhodobo trápili moju klientku. Na ceste za jej vyliečením bolo nutné aplikovať viaceré metódy.

Ešte pred začiatkom SRT terapie som intuitívne cítil, že možno metóda Spiritual Response Therapy nebude pri riešení nepríjemného problému na nohe postačovať. Urobil som čo bolo v mojich silách a prečistil za pomoci SRT klientke súvisiace programy z jej podvedomia.

Pravdupovediac si presne už ani nepamätám aké konkrétne programy boli v rámci terapie prečistené. Po týždni od terapie sa klientka s veselým hlasom ozvala do telefónu, že jej jedno kurie oko zmizlo a že zostali už iba 2. Výborne, povedal som si, a čo budeme robiť teraz? Čo sa dalo SRT-čkom prečistiť a súviselo so psychikou už bolo prečistené a tak som klientke doporučil klasiku – nech si zoženie náplaste na kurie oká a prelieči si ich týmto spôsobom.

Po 2 týždňoch nasledoval opäť veselý hlas v telefóne.. „zostáva už iba jedno!“. Výborne, už len jedno a sme v cieli. Priznám sa, nevedel som už v danej chvíli jej dať ďalšie odporučenie, a preto som jej odkázal, že je iba otázkou času kedy jej zmizne aj to posledné.

A po mesiaci sa to stalo. Trela si chodidlo prstom a pozerá, že koža je zregenerovaná a po poslednom kurom oku ani stopy. Pýtal som sa jej, nech mi povie, čo tomu predchádzalo, či zažila za posledné dni niečo neobvyklé. Odpoveď bola: „Áno.. Konečne som povedala svojej kolegyni v práci čo si o nej myslím.“ Povestným 3. kurím okom bola nakoniec jej kolegyňa – presnejšie povedané nevypovedaný hnev voči nej a pocit krivdy.

]]>
Kuriózne prípady z praxe SRT – Hypotéka a strecha nad hlavou https://blog.srt.sk/2012/11/kuriozne-pripady-z-praxe-srt-hypoteka-a-strecha-nad-hlavou/ Mon, 26 Nov 2012 23:27:22 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1324 Za celú moju terapeutickú prax sa na mňa obrátilo niekoľko stovák klientov. Väčšinou chceli pomôcť s riešením problémov v oblasti zdravia, šťastia, vzťahov, práce a osudovosti. Z času na čas sa ale objavili u mňa aj ľudia s kurióznymi ťažkosťami, ktoré sa svojou povahou úplne vymykali z bežného priemeru. Napriek tomu im metóda SRT pomohla. O jednom z tých najzaujímavejších prípadov je aj tento článok.]]> Za celú moju terapeutickú prax sa na mňa obrátilo niekoľko stovák klientov. Väčšinou chceli pomôcť s riešením problémov v oblasti zdravia, šťastia, vzťahov, práce a osudovosti. Z času na čas sa ale objavili u mňa aj ľudia s kurióznymi ťažkosťami, ktoré sa svojou povahou úplne vymykali z bežného priemeru. Napriek tomu im metóda SRT pomohla. O jednom z tých najzaujímavejších prípadov je aj tento článok.

Vopred upozorňujem, že popísaný pozitívny výsledok SRT terapie v uvedenom prípade, nie je garanciou toho, že pokiaľ máte podobný problém, dôjde po absolvovaní SRT terapie aj u Vás k jeho úplnému vyriešeniu. Každý prípad je individuálny a príčiny problémov prejavujúce sa rovnakými symptómami môžu byť odlišné.

Dom zaťažený záložným právom a strach o strechu nad hlavou

V jedno poobede mi zatelefonovala vystrašená žena. Volala na základe doporučenia od svojej známej – veštice, ktorej sa zverila so svojim problémom a ktorá jej odporučila vyhľadať SRT terapeuta. Problém tej ženy bol v tom, že spolu so svojim manželom, prepísali svoj rodinný dom na syna. Na tom by nebolo nič pozoruhodné kebyže syn si od banky nepožičal peniaze a nezaručil sa za splatenie úveru týmto domom. Rodičia poznajúc svojho syna a čiastočne aj jeho partnerku, prepadli panike a obávali sa toho najhoršieho – že sa môžu čoskoro stať bezdomovcami.

Dotyčnej pani som vysvetlil, že metóda SRT nie je žiadna mágia v ktorej sa robia rituály za účelom ovplyvnenia mysle iného človeka želaným smerom, ale že sa SRT terapie realizujú vždy v mene najvyššieho dobra. Pani prijala toto vysvetlenie a aj napriek tomu, že vedela, že pravdepodobnosť vyriešenia jej prípadu touto metódou sa pohybuje na úrovni lotérie, rozhodla sa objednať si terapiu.

Pri čistení SRT-čkom som sa v tomto prípade zameral hlavne na rodinné väzby medzi synom a jeho rodičmi. U rodičov som počas terapie identifikoval okrem iného aj program závislosti na materiálnych statkoch. Ten u nich spôsoboval, že prikladali nadmernú dôležitosť fyzickým predmetom a veciam. Z pohľadu náboženského ich pokladali nad úroveň boha. Takáto závislosť pôsobila na ľudí v ich okolí (a aj na ich syna) a tí potom konali v živote podvedomo nevedomky tak, aby ich obrali o majetok alebo im spôsobili inú majetkovú ujmu.

Po prečistení príslušných programov a nežiadúcich presvedčení vyššie ja odporučilo rodičom, aby po dobu 1 mesiaca vôbec neriešili záležitosti týkajúce sa rodinného domu. Aby sa nesnažili so synom v tejto súvislosti komunikovať a takpovediac aby celú záležitosť pustili na 30 dní úplne z hlavy. Po uplynutí ďalšieho mesiaca syn sám od seba prišiel za rodičmi a ukázal im potvrdenie o splatení úveru. Panika skončila a vzťahy v rodine sa týmto dali do poriadku. Happy-end ako z amerického filmu.

]]>
SRT v praxi – nekľudný spánok, problémová štítna žľaza a lézia https://blog.srt.sk/2012/02/srt-v-praxi-nekludny-spanok-problem-so-stitnou-zlazou-a-leziou/ Thu, 02 Feb 2012 20:15:26 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1263 "Dosť často sa mi stáva, že sa v noci len tak prebudím a pociťujem strach, ako keby bol v miestnosti nejaký zlý duch. Potom si vždy zvyknem zapáliť bielu sviečku, strach odíde a spí sa mi už pokojnejšie. Okrem toho má trápia aj zdravotné problémy - mám cystu na štítnej žľaze a podľa posledných EEG vyšetrení aj zánikové ložisko (léziu) v hlave. Dalo by sa mi pomocou SRT terapie nejako pomôcť?"]]> „Dosť často sa mi stáva, že sa v noci len tak prebudím a pociťujem strach, ako keby bol v miestnosti nejaký zlý duch. Potom si vždy zvyknem zapáliť bielu sviečku, strach odíde a spí sa mi už pokojnejšie. Okrem toho má trápia aj zdravotné problémy – mám cystu na štítnej žľaze a podľa posledných EEG vyšetrení aj zánikové ložisko (léziu) v hlave. Dalo by sa mi pomocou SRT terapie nejako pomôcť?“

Toto bol stručný popis problémov mojej klientky, ktorá sa na mňa obrátila, aby som jej na diaľku pomohol pomocou metódy Spiritual Response Therapy (SRT) s jej fyzickými a psychickými problémami.

Výsledky z priebehu jej terapie uvádzam nižšie v skrátenej podobe. Ak niektorým pojmom v nich nerozumiete, odporúčam vám vyhľadať ich v knihe Osvobození duše od Roberta Detzlera, kde ich nájdete detailne popísané. Kvôli zachovaniu súkromia, bude klientka v ďalšom texte vystupovať pod menom Magda.

Priebeh SRT terapie – výsledky

Súhlasí duša Magdy s vykonaním SRT terapie? (áno)

Dovolí duša Magdy ukázať a prečistiť všetko čo súvisí s problémami, ktoré uviedla? (nie)
Dôvod: podvedomý strach, že by jej mohlo byť ublížené (prečistený)

Koľko duší má Magda vo svojom tele a aure: 1 (v poriadku)

Má Magda harmonický systém 7 základných čakier? (nie)

Ktorá z čakier je zablokovaná? (korunná čakra)
Poprosím o prečistenie, odblokovanie a harmonizáciu korunnej čakry (vykonané)

Tab.2 – témy a výzvy
program: peniaze, finančný príjem (prečistený)

Tab.6a – disharmonické energie
ego (prečistené)
zneužitie zdravia (prečistené)

Tab.6b – bloky na pozitívnom vyjadrení
krása (prečistená)

Tab.7 – priame liečebné procesy a farby
strieborná farba (aplikovaná)
liečba pomocou Dávidovej hviezdy (aplikovaná)

Tab.10a – rôzne bloky
program: konflikt anti-času (prečistený)

Tab.15 – programy na úrovni Ja som
program: vojna v nebi (prečistený)

Tab.19 – ako zmeniť svoj život
vťahujúce energie (prečistené)

Tab.22 – nový vesmír
program: uvedomenie si, že jedinou energiou je láska (prečistený)

Problém: strach, fóbie
Tab.13 – programy pred stvorením
úrovne 7,8 (prečistené)

Problém: depresie
vyplývajú z disharmonickej štítnej žľazy

Problém: mozog, hlava
program: povýšenie schopností nad úroveň boha (prečistený)
kontrolný zoznam (prečistený)

Je úroveň vedomia duše Magdy a jej vyššieho ja na úrovni novej paradigmy? (áno)
Zotrvá v tejto úrovni dlhodobo? (áno)

Súhlasí duša Magdy s dnešnou SRT terapiou? (áno)

Pocity Magdy bezprostredne po terapii

Veľmi pekne Vám ďakujem za terapiu, po prečítaní jej výsledkov som sa začala cítiť zvláštne, začala som pociťovať také jemné tlaky v hlave, ktoré postupne prechádzali do tela. Cítim sa teraz kľudnejšie, prechádzajú mnou zvláštne, ale príjemné vlny kľudu. Aj choré myšlienky, ktoré som mala a nevedela som sa ich zbaviť, postupne ustupujú. Mám aj pocity, ako keby som chcela vzlietnuť. Prichádzajú aj pocity, ako keby som sa na chvíľku nemohla poriadne sústrediť, ale potom to prejde.

Po mesiaci od terapie

Cítim sa trochu lepšie, nechcem to zakríknuť, ale mám pocit, ako by som mala viac šťastia, hlavne v pracovnej oblasti. Lepšie zaspávam a v noci sa mi lepšie spí. Dá sa povedať, že mám aj lepšiu náladu. Dokážem sa prekonať vo veciach, v ktorých by som predtým zlyhala, čo mi veľmi pomáha a tým sa cítim lepšie a aj moje sebavedomie je potom silnejšie. V istých veciach si viac verím. Dokonca aj ľuďom, ktorým som nevedela priamo povedať, že čo mi na nich vadí som prekonala a dostala som to zo seba von. Začala som čítať viacero kníh o pozitívnom myslení, ako si pritiahnuť veci „z vesmíru“, ktoré chcem. Proste, celkovo som spokojnejšia, trošku viac šťastnejšia, ale nie je to na 100%, ale myslím si, že na tom budem musieť popracovať sama.

]]>
Stretnutie s Robertom Detzlerom v Prahe 1-2.10.2011 https://blog.srt.sk/2011/10/stretnutie-s-robertom-detzlerom-v-prahe-1-2-10-2011/ Sat, 08 Oct 2011 16:27:17 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1224 Robert Detzler, autor metód Spiritual Response Therapy a Spiritual Restructuring, a jeho manželka Mary Ann Detzler navštívili v rámci svojho turné po Európe začiatkom októbra aj Českú republiku. Dôvod ich návštevy Prahy bol hlavne pracovný, usporiadali tu počas dvoch dní niekoľko zaujímavých seminárov o metódach SRT a SPR.]]> Americký reverend Robert Detzler, autor metód Spiritual Response Therapy a Spiritual Restructuring, a jeho manželka Mary Ann Detzler navštívili v rámci svojho turné po Európe začiatkom októbra aj Českú republiku. Dôvod ich návštevy Prahy bol hlavne pracovný, usporiadali tu počas dvoch dní niekoľko zaujímavých seminárov o metódach SRT a SPR.

Podujatie sa konalo v centre Prahy na Novotného lávke v konferenčných priestoroch Českého svazu vědeckotechnických společností. V priebehu soboty 1.10. prebiehal celodenný seminár venovaný tabuľke 3 nazvanej tiež ako „úrovne vedomia duše“, na ktorom Robert objasnil princíp jej fungovania, oboznámil účastníkov s novými poznatkami a na viacerých príkladoch z praxe ich aj aplikoval. Po celý čas sršal dobrou náladou a z jeho úst vyšlo viacero perličiek, ktoré rozosmiali publikum. Nasledujúci deň sa niesol v komornejšej a uzavretejšej atmosfére a bol určený všetkým, ktorí mali vážny záujem si vedomosti SRT/SPR zopakovať a doplniť o nové efektívnejšie postupy a techniky.

Čo dodať na záver? Snáď len to, že to bola úžasná akcia, na ktorú sa oplatilo prísť. Podľa vyjadrení manželových Detzlerových išlo o jednu z posledných akcií Roberta konaných v Českej republike. Zaprajme preto Robertovi a jeho manželke Mary Ann ešte veľa síl a zdravia do ďalšej práce a dúfajme, že sa s týmto charizmatickým párom ešte v našich končinách niekedy stretneme.

]]>
Ako bolo na kurzoch v Bratislave 13-14.8. a 27-28.8.2011 https://blog.srt.sk/2011/10/ako-bolo-na-kurzoch-v-bratislave-13-14-8-a-27-28-8-2011/ Sat, 08 Oct 2011 09:39:47 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1190 V priebehu mesiaca august sa uskutočnili v Bratislave v salóniku hotela Holiday Inn dva dvojdňové kurzy základov alternatívnej medicíny. Na nich sa ich účastníci mali možnosť oboznámiť nielen so zaujímavými ezoterickými smermi, ale získali tiež praktické zručnosti práce s kyvadlom a základy liečiteľstva pomocou metódy Immunics.]]> V priebehu mesiaca august sa uskutočnili v Bratislave v salóniku hotela Holiday Inn dva dvojdňové kurzy základov alternatívnej medicíny. Na nich sa ich účastníci mali možnosť oboznámiť nielen so zaujímavými ezoterickými smermi, ale získali tiež praktické zručnosti práce s kyvadlom a základy liečiteľstva pomocou metódy Immunics.

Kurzy boli rozdelené do dvoch častí. V prvej časti boli vysvetlené základné pojmy, rozdiel medzi klasickou a alternatívnou medicínou, princípy dlhovekosti, zdravej výživy a výživových modelov. Nasledovalo porovnanie viacerých ezoterických náuk a ukážka metódy Spiritual Response Therapy (SRT) v praxi. Druhá časť kurzov bola venovaná práci s kyvadlom. Každý účastník kurzu dostal vlastné kyvadlo a za pomoci jednoduchých cvičení začal prenikať do tajov práce s ním. Účastníci sa naučili testovať vhodnosť stravy a diagnostikovať zdravotný stav svojich vnútorných orgánov, ako aj vykonávať diagnostiku zdravotného stavu na diaľku, bez fyzickej prítomnosti ošetrovanej osoby. Na kurze boli tiež predstavené veštecké karty a metodológia práce s nimi.

Súčasťou kurzu bolo aj individuálne prečistenie pre prácu s kyvadlom za pomoci metódy SRT. Mnohým účastníkom sa týmto ich schopnosť pracovať s kyvadlom skvalitnila a zbavili sa podvedomých blokov, ktoré im v tom bránili.

Tak ako to už býva zvykom na takýchto kurzoch, aj tentokrát boli na kurz prizvaní hostia, ktorí svojimi prednáškami spestrili a obohatili náplň kurzu.

Na prvom kurze ním bol Mgr. František Nagy, konzultant inštitútu biologiky. Ten počas svojej prednášky predstavil Germánsku novú medicínu a jej revolučný pohľad na vznik, vývoj a liečbu ochorení. Zadefinoval 5 biologických zákonov a celkovo na príkladoch demonštroval prečo a ako vznikajú choroby, aká je ich úloha a čo môže človek urobiť preto, aby sa rýchlejšie vyliečil.

Hosťom druhého kurzu bola Mgr. Oľga Gálfyová, uznávaná odborníčka na chiromantiu. Pani Oľga sa „rečou rúk“ zaoberá už vyše 50 rokov a počas svojej prednášky sa pokúsila objasniť princípy na ktorých je táto veštecká technika založená. Okrem predstavenia teoretickych základov obehla všetkých zúčastnených a urobila každému individuálny výklad z jeho rúk. Svojimi zisteniami prekvapila mnohých.

Záver

Celkovo sa kurzov zúčastnilo 20 účastníkov z rôznych oblastí Slovenska. Po vyhodnotení záverečných dotazníkov možno konštatovať, že kurzy svoj účel splnili na výbornú a účastníci z nich odchádzali obohatení o nové teoretické aj praktické vedomosti.

]]>
Kurz práce s kyvadlom, 27-28.august 2011, Bratislava https://blog.srt.sk/2011/07/kurz-prace-s-kyvadlom-13-14-08-2011-bratislava/ Fri, 01 Jul 2011 19:41:57 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1082 Milí priatelia, dovoľte mi, aby som vás týmto pozval na Kurz práce s kyvadlom a základov alternatívnej medicíny, ktorý sa uskutoční vo víkendovom termíne 27-28.augusta 2011 v Bratislave, v hoteli Holiday Inn. Tento kurz je určený všetkým nadšencom ezoteriky, ktorí by sa radi dozvedeli viac o možnostiach liečenia alternatívnou cestou v praxi. V prvej časti si vysvetlíme rozdiel medzi klasickou a alternatívnou medicínou, zadefinujeme si princípy dlhovekosti, zdravej výživy a predstavíme si metódy ako SRT, SPR, Reiki, Immunics a iné. V druhej časti kurzu sa každý naučí pracovať s kyvadlom, diagnostikovať zdravotný stav a získa základy vešteckých schopností. Cieľom kurzu je pomôcť sebe a svojmu okoliu po psychickej aj fyzickej stránke.]]> Keďže kurz v termíne 13.-14. august 2011 je už plne obsadený, kurz je možné absolvovať už iba v termíne 27.-28. august 2011.

Milí priatelia, dovoľte mi, aby som vás týmto pozval na Kurz práce s kyvadlom a základov alternatívnej medicíny, ktorý sa uskutoční vo víkendovom termíne 27-28.augusta 2011 v Bratislave, v hoteli Holiday Inn. Tento kurz je určený všetkým nadšencom ezoteriky, ktorí by sa radi dozvedeli viac o možnostiach liečenia alternatívnou cestou v praxi. V prvej časti si vysvetlíme rozdiel medzi klasickou a alternatívnou medicínou, zadefinujeme si princípy dlhovekosti, zdravej výživy a predstavíme si metódy ako SRT, SPR, Reiki, Immunics a iné. V druhej časti kurzu sa každý naučí pracovať s kyvadlom, diagnostikovať zdravotný stav a získa základy vešteckých schopností. Cieľom kurzu je pomôcť sebe a svojmu okoliu po psychickej aj fyzickej stránke.

Kurz je vhodný aj pre začiatočníkov – nie je potrebná žiadna predchádzajúca skúsenosť s alternatívnymi metódami liečenia. Každý účastník bude na začiatku kurzu odblokovaný pre prácu s kyvadlom, prečistený a naladený na prácu so svojim vyšším ja. Po absolvovaní kurzu dostane certifikát o absolvovaní.

Termín a miesto konania kurzu

Kurz sa uskutoční 27.-28. augusta 2011 v Bratislave v priestoroch salónika 4* hotela Holiday Inn. Kurz v tomto termíne je už žiaľ plne naplnený, ďalšie prihlasovanie naň bolo pozastavené.

 

Cena kurzu

Cena kurzu je: 140,- EUR (zahŕňa študijný materiál, tabuľky, kyvadlo, desiatu a olovrant v oba dni).
Ubytovanie a obed nie je v cene, každý účastník si ho rieši podľa potreby individuálne.

Ako sa prihlásiť na kurz

E-mailom na adrese: srt@srt.sk. Do textu prosím uveďte svoje meno a priezvisko, adresu a telefónne číslo a my vás budeme kontaktovať s pokynmi ako ďalej postupovať.

Poznámka: tento kurz nie je kurzom metódy Spiritual Response Therapy.

]]>
SRT v praxi – kritika a nedoriešené problémy vo vzťahu https://blog.srt.sk/2011/06/srt-v-praxi-kritika-nedoriesene-problemy-vo-vztahu/ Fri, 17 Jun 2011 19:34:13 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1057 "Som vo vzťahu s partnerom, s ktorým som 4 roky a máme spolu 2 deti. Veľmi sme sa milovali, boli aj dobré aj zlé dni, bohužiaľ tých zlých bolo trochu viac. Ja ho milujem doteraz, ale on sa asi pred 2 mesiacmi začal odo mňa vzďaľovať. Neteší ho moja prítomnosť, nie je pri mne šťastný, vidí len to zlé, čo som mu spravila, miesto toho, aby sa sústredil na to dobré a vyčíta mi chyby, ktorých som sa dopustila. Prosím o vyčistenie vzťahu od minulosti, nakoľko by som tento vzťah chcela zachrániť. A po terapii uvidíme, či to je osudová láska alebo máme ísť každý svojou cestou."]]> „Som vo vzťahu s partnerom, s ktorým som 4 roky a máme spolu 2 deti. Veľmi sme sa milovali, boli aj dobré aj zlé dni, bohužiaľ tých zlých bolo trochu viac. Ja ho milujem doteraz, ale on sa asi pred 2 mesiacmi začal odo mňa vzďaľovať. Neteší ho moja prítomnosť, nie je pri mne šťastný, vidí len to zlé, čo som mu spravila, miesto toho, aby sa sústredil na to dobré a vyčíta mi chyby, ktorých som sa dopustila. Prosím o vyčistenie vzťahu od minulosti, nakoľko by som tento vzťah chcela zachrániť. A po terapii uvidíme, či to je osudová láska alebo máme ísť každý svojou cestou.“

Toto bol úryvok z popisu problémov mojej klientky, ktorá sa na mňa nedávno obrátila, aby som jej pomohol pomocou metódy Spiritual Response Therapy (SRT) zharmonizovať jej partnerský vzťah a zbaviť oboch partnerov podvedomej negativity voči sebe navzájom.

Výsledky jej SRT terapie uvádzam nižšie v skrátenej podobe. Ak niektorým pojmom v nich nerozumiete, odporúčam vám preštudovať knihu Osvobození duše od Roberta Detzlera, kde sú detailne popísané. Kvôli zachovaniu súkromia, bude klientka v ďalšom texte vystupovať pod menom Adela.

Priebeh SRT terapie – výsledky

Súhlasí duša Adely s vykonaním SRT terapie? (áno)
Dovolí duša Adely ukázať a prečistiť všetko čo súvisí s problémami, ktoré uviedla? (áno)

Koľko duší má Adela vo svojom tele a aure > 1 (prítomné prebytočné duše)
Poprosím o prečistenie, poučenie a odvedenie prebytočných duší do svetla (vykonané)

Má Adela harmonický systém 7 základných čakier? (nie)
Ktoré z čakier sú blokované? (sakrálna čakra a čakra solar plexus)
Poprosím o prečistenie, odblokovanie a harmonizáciu čakier č.2 a č.3 (vykonané)

Sú na tabuľkách 1-31 prítomné negatívne programy spôsobujúce Adele problémy? (áno)

Tab.29 – konečné požehnanie
program: idea (kráľ kráľov)
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.18 – bloky na vyššej úrovni
program: bloky na 9.úrovni najvyššej rady
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.21 – posledné záležitosti tohto jednotného vesmíru
program: 13 tiel a 18 myslí
Prosím o prečistenie (vykonané)

Nachádza sa úroveň vedomia duše Adely nad úrovňou žiariacej lásky? (áno)
Zotrvá duša Adely v tejto úrovni dlhodobo? (áno)

Súhlasí duša Adely s dnešnou SRT terapiou? (áno)

Vyššie Ja ďalej odporúča Adele pre ďalšie zlepšenie stavu:

  • tráviť s partnerom viac času,
  • ak Adelu partner kritizuje, nemala by sa tým nechať vyviesť z miery a mala by to brať, že má ešte v niečom rezervy v čom sa môže ona zdokonaliť. To ako s ňou partner jedná je obrazom toho aká je. Ak na sebe popracuje, premietne sa to automaticky aj do ich vzájomného vzťahu a kritika jej partnera ustúpi.

Spätná väzba od klientky po týždni od terapie

Od terapie prebehol týždeň a tak vám píšem priebeh očistenia. Od prvého dňa, v trvaní 3 dni u mňa prebiehali žalúdočné problémy spojené s častým vyprázdňovaním a zvláštny tlak v oblasti brucha. Počas ďalších dní som sa cítila uvoľnene, nič ma netrápilo, nad ničím som sa nerozčuľovala. Najdôležitejšie na terapii pre mňa bolo napraviť vzťah s partnerom. Po 5 dňoch od terapie sa jeho správanie príjemne a pozitívne zmenilo, prejavuje viac citov, pozitivity a hlavne lásky. Je ako vymenený. Ďakujem za vyčistenie a určite sa ešte na vás obrátim.
]]>
SRT v praxi – podceňovanie, strach zo zlyhania https://blog.srt.sk/2011/05/srt-v-praxi-podcenovanie-strach-zo-zlyhania/ Sun, 22 May 2011 09:03:51 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1040 "Mojim hlavným problémom je nedostatok sebavedomia, lásky a úcty k sebe samej. Celkovo v mojom živote dominuje strach. Neverím vo vlastné sily, podceňujem sa, bojím sa, že zlyhám. Z toho mi pramenia neúspechy - nemôžem si zohnať prácu akú by som chcela, mám finančné a partnerské problémy. Chcela by som zlepšiť vzťah s partnerom, otvoriť si viac srdce, aby som bez strachu dokázala rozdávať lásku a bola vo vzťahu viac sama sebou."]]> „Mojim hlavným problémom je nedostatok sebavedomia, lásky a úcty k sebe samej. Celkovo v mojom živote dominuje strach. Neverím vo vlastné sily, podceňujem sa, bojím sa, že zlyhám. Z toho mi pramenia neúspechy – nemôžem si zohnať prácu akú by som chcela, mám finančné a partnerské problémy. Chcela by som zlepšiť vzťah s partnerom, otvoriť si viac srdce, aby som bez strachu dokázala rozdávať lásku a bola vo vzťahu viac sama sebou.“

Toto bol úryvok z popisu problémov mojej klientky, ktorá sa na mňa nedávno obrátila, aby som jej pomohol pomocou metódy Spiritual Response Therapy (SRT) podvihnúť sebavedomie, zbaviť sa negatívneho myslenia, strachu z budúcnosti a zharmonizovať partnerský vzťah.

Výsledky jej SRT terapie uvádzam nižšie v skrátenej podobe. Ak niektorým pojmom v nich nerozumiete, odporúčam vám preštudovať knihu Osvobození duše od Roberta Detzlera, kde sú detailne popísané. Kvôli zachovaniu súkromia, bude klientka v ďalšom texte vystupovať pod menom Petra.

Priebeh SRT terapie – výsledky

Súhlasí duša Petry s vykonaním SRT terapie? (áno)
Dovolí duša Petry ukázať a prečistiť všetko čo súvisí s uvedenými problémami? (áno)

Sú na tabuľkách 1-31 prítomné negatívne programy spôsobujúce Petre uvedené problémy? (áno)

Tab.2 – kvality duše, témy a výzvy
uznanie a prestíž (súvisí s podceňovaním)
odvaha, účel, smer (súvisí s nejasným zmyslom života)
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.4 – súvisiace negatívne programy
program: sebatrestanie
program: stotožnenie sa
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.10A – rôzne bloky
podvedomý zmätok
genetické presvedčenia

Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.12 – programovanie energie ducha
program: disfunkcia ducha vďaka chybnému vedomiu
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.14 – pred pádom vedomia, vytvorenie ilúzie
programy vedomej mysle typu II.
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.20 – vytríbené vedomie
program: disharmónia na úrovni jednoty
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.30 – konečné svetlo
program: 9 radov v novom vesmíre
Prosím o prečistenie (vykonané)

Tab.31A – kontrolný zoznam
harmonizovanie energie lásky (vykonané)

Je čakrový systém Petry harmonický? (nie, koreňová čakra je zablokovaná)
Prosím o odblokovanie, prečistenie a harmonizáciu čakry č.1 (vykonané)

Aká je aktuálna úroveň podvedomej negativity u Petry? (0%, v poriadku)

Nachádza sa úroveň vedomia duše Petry nad úrovňou žiariacej lásky? (áno)
Zotrvá duša Petry v tejto úrovni dlhodobo? (áno)

Súhlasí duša Petry s dnešnou SRT terapiou? (áno)

Vyššie Ja ďalej odporúča Petre pre ďalšie zlepšenie stavu:

  • je potrebné si uvedomiť, že každý človek má z niečoho strach, je to prirodzená súčasť života
  • nečakajte od druhých ľudí, že vás pochvália alebo prejavia uznanie, robte veci v mene najvyššieho dobra
  • 2x do týždňa si zájdite s kamarátkami/kolegyňami len tak niekde von na kávu do kaviarne/reštaurácie

Spätná väzba od klientky po týždni od terapie

Od terapie som lepšie naladená – viac pozitívne, aj keď myšlienky strachu sem tam preniknú (hlavne mi vadia tie, ktoré sa snažia „našepkať“ že to či ono nezvládnem..), ale nie sú také časté a nie sú to také návaly „paniky“. Čo je zvláštne – dá sa povedať skoro hneď po terapii sa mi vylepšil vzťah s partnerom – neviem či je to náhoda, ale správa sa ku mne inak – lepšie, vnímavejšie, čo je fajn. Dnes som sa tiež tak chvíľu „pozorovala“ a zistila som, že som oveľa kľudnejšia a že sa už netyranizujem čiernymi myšlienkami na budúcnosť. A verte, že je to pre mňa veľká úľava.

]]>
Ako vykonávať SRT terapie na diaľku https://blog.srt.sk/2011/04/ako-vykonavat-srt-na-dialku/ Sun, 03 Apr 2011 19:58:28 +0000 http://blog.srt.sk/?p=1003 O metóde Spiritual Response Therapy je všeobecne známe, že sa dá vykonávať nielen za osobnej účasti klienta, ale aj na diaľku bez jeho prítomnosti. Ak sa metódou SRT zaoberáte a ešte ste sa do diaľkových terapií nepúšťali alebo sa chcete v nich zdokonaliť, tento príspevok je určený práve vám.]]> O metóde Spiritual Response Therapy je všeobecne známe, že sa dá vykonávať nielen za osobnej účasti klienta, ale aj na diaľku bez jeho prítomnosti. Ak sa metódou SRT zaoberáte a ešte ste sa do diaľkových terapií nepúšťali alebo sa chcete v nich zdokonaliť, tento príspevok je určený práve vám.

Na to, aby ste sa mohli pustiť do vykonávania SRT terapií na diaľku, je samozrejme nutné, aby ste celkovo dobre poznali metodológiu práce s SRT a mali aj niekoľko osobných terapií už úspešne za sebou. Ak túto podmienku spĺňate, postupujte nasledovne:

  1. na čistý papier si zapíšte osobné údaje klienta: jeho meno a priezvisko, dátum narodenia, adresu a prípadne môžete aj nejaký ďalší údaj, ktorý by klienta jednoznačne charakterizoval (môže to byť jeho prezývka, telefónne číslo, e-mail..),
    .
  2. pod tieto údaje si heslovite poznačte problémy, s ktorými sa na vás klient obrátil a ktoré by chcel v rámci terapie riešiť,
    .
  3. vykonajte procedúru nazvanú Príprava k práci (vyučuje sa na kurzoch SRT), ktorou sa pred prácou na klientovi vyčistíte, odosobníte, uzemníte a prečistíte vaše vzájomné väzby ako aj prípadnú podvedomú negativitu,
    .
  4. presvedčte sa, či duša klienta súhlasí s vykonaním SRT terapie. V prípade, že nesúhlasí, skúste vypátrať a prečistiť príčinu a všetky blokujúce energie, ktoré môžu tento jav spôsobovať. Ak sa vám ani po dodatočnom čistení nepodarí odstrániť dôvod nesúhlasu, SRT terapiu klientovi nevykonávajte. Odložte ju na neskôr resp. oslovte o pomoc skúsenejšieho SRT terapeuta,
    .
  5. postupujte podľa štandardnej čistiacej procedúry, ktorú ste sa na kurzoch SRT naučili a vyčistite klientovi všetky programy súvisiace s problémami, ktoré uviedol. Priebeh čistenia si zaznamenávajte, aby ste o ňom mohli klienta po terapii informovať a mohol si prečítať aké programy boli vyčistené a čo všetko ste identifikovali,
    .
  6. počas čistenia opakovane preverujte, či ste na klienta napojený a či ho čistíte bez zapojenia svojho ega a minimálne z úrovne žiariacej lásky. Po dokončení terapie sa od klienta odpojte (stačí si na to v duchu pomyslieť),
    .
  7. po ukončení terapie si zosumarizujte jej priebeh a výsledky z nej doručte klientovi.

Poznámky:

  • namiesto papiera si môžete priebeh terapie zapisovať do počítača – klientovi môžete následne výsledky vytlačiť resp. zaslať v elektronickej forme
  • buďte pripravený a ochotný klientovi poskytnúť možnosť si výstupy z terapie s vami odkonzultovať

Výhody diaľkových terapií

  • možnosť vykonať terapiu aj v prípade, že zdravotný stav klienta nedovoľuje osobný kontakt s terapeutom,
  • úspora času a cestovných nákladov (ak klienta delí od terapeuta veľká vzdialenosť),
  • diskrétnosť,
  • neprítomnosť klienta pri terapii znamená časovú flexibilitu na jej vykonanie terapeutom.

Záver

Ako môžete sami podľa uvedeného postupu vidieť, spôsob akým sa SRT terapia na diaľku vykonáva nie je vôbec komplikovaný. Ak budete mať spočiatku problém nabrať odvahu či dostatočnú sebadôveru na vykonanie takejto terapie, môžete si pomôcť tým, že si od klienta vyžiadate jeho fotografiu. Po pár terapiách sa v tejto oblasti určite zdokonalíte, veď nie nadarmo sa hovorí, že tréning robí majstra. Prajem vám s diaľkovými terapiami veľa úspechov.

O metóde Spiritual Response Therapy je všeobecne známe, že sa dá vykonávať nielen za osobnej účasti klienta, ale aj na diaľku bez jeho prítomnosti. Ak sa metódou SRT zaoberáte a ešte ste sa do diaľkových terapií nepúšťali alebo sa chcete v nich zdokonaliť, tento príspevok je určený práve vám.

Na to, aby ste sa mohli pustiť do vykonávania SRT terapií na diaľku, je samozrejme nutné, aby ste celkovo dobre poznali metodológiu práce s SRT a mali aj niekoľko osobných terapií už úspešne za sebou. Ak túto podmienku spĺňate, postupujte nasledovne:

1) na čistý papier si zapíšte osobné údaje klienta: jeho meno a priezvisko, dátum narodenia, adresu a prípadne môžete aj nejaký ďalší údaj, ktorý by klienta jednoznačne charakterizoval (môže to byť jeho prezývka, telefónne číslo, e-mail..),

2) pod tieto údaje si heslovite poznačte problémy, s ktorými sa na vás klient obrátil a ktoré by chcel v rámci terapie riešiť,

3) vykonajte procedúru nazvanú Príprava k práci (vyučuje sa na kurzoch SRT), ktorou sa pred prácou na klientovi vyčistíte, odosobníte, uzemníte a prečistíte vaše vzájomné väzby ako aj prípadnú podvedomú negativitu,

4) presvedčte sa, či duša klienta súhlasí s vykonaním SRT terapie. V prípade, že nesúhlasí, skúste vypátrať a prečistiť príčinu a všetky blokujúce energie, ktoré môžu tento jav spôsobovať. Ak sa vám ani po dodatočnom čistení nepodarí odstrániť dôvod nesúhlasu, SRT terapiu klientovi nevykonávajte. Odložte ju na neskôr resp. oslovte o pomoc skúsenejšieho SRT terapeuta,

5) postupujte podľa štandardnej čistiacej procedúry, ktorú ste sa na kurzoch SRT naučili a vyčistite klientovi všetky programy súvisiace s problémami, ktoré uviedol. Priebeh čistenia si zaznamenávajte, aby ste o ňom mohli klienta po terapii informovať a mohol si prečítať aké programy boli vyčistené a čo všetko ste identifikovali,

6) počas čistenia opakovane preverujte, či ste na klienta napojený a či ho čistíte bez zapojenia svojho ega a minimálne z úrovne žiariacej lásky. Po dokončení terapie sa od klienta odpojte (stačí si na to v duchu pomyslieť),

7) po ukončení terapie si zosumarizujte jej priebeh a výsledky z nej doručte klientovi.

Poznámky:
– namiesto papiera si môžete priebeh terapie zapisovať do počítača – klientovi môžete následne výsledky vytlačiť resp. zaslať v elektronickej forme.
– buďte pripravený a ochotný klientovi poskytnúť možnosť si výstupy z terapie s vami odkonzultovať.

Výhody diaľkových terapií:

možnosť vykonať terapiu aj v prípade, že zdravotný stav klienta nedovoľuje osobný kontakt s terapeutom,

úspora času a cestovných nákladov (ak klienta delí od terapeuta veľká vzdialenosť),

diskrétnosť,

neprítomnosť klienta pri terapii znamená časovú flexibilitu na jej vykonanie terapeutom.

Záver
Ako môžete sami podľa uvedeného postupu vidieť, spôsob akým sa SRT terapia na diaľku vykonáva nie je vôbec komplikovaný. Ak budete mať spočiatku problém nabrať odvahu či dostatočnú sebadôveru na vykonanie takejto terapie, môžete si pomôcť tým, že si od klienta vyžiadate jeho fotografiu. Po pár terapiách sa v tejto oblasti určite zdokonalíte, veď nie nadarmo sa hovorí, že tréning robí majstra. Prajem vám s diaľkovými terapiami veľa úspechov.

]]>